Catering

Catering

Catering - för både vardag och fest

 

Lulles erbjuder välkomponerade och smakrika bufféer såväl som spännande luncher och middagar.

Ska ni ordna privat- eller företagsfest, kanske bröllop, dop, studentmottagning, representation eller något annat?

Ja, en fest är som en premiär. Därför är förberedelserna viktiga för att ni skall få en
lyckad upplevelse. Givetvis kan ni komma med egna förslag.

Vill ni ha lite genvägar hemma till er inköpta ”rådjursfilé” så kan ni beställa bara
såsen eller desserten för att underlätta.

Ring och rådgör med oss om din beställning!

God Jul & Gott Nytt År.

När det lackar mot jul!
∗∗∗

Förrätt

Vänligen ring viltbutiken för att prata med oss för att komponera ihop er meny , 08 644 86 96. Välkomna med er förfrågan!

Varmrätt

Vänligen ring viltbutiken för att prata med oss för att komponera ihop er meny , 08 644 86 96. Välkomna med er förfrågan!

Dessert

Vänligen ring viltbutiken för att prata med oss för att komponera ihop er meny , 08 644 86 96. Välkomna med er förfrågan!

Kanapéer

Vänligen ring viltbutiken för att prata med oss för att komponera ihop er meny , 08 644 86 96. Välkomna med er förfrågan!

.

Bufféer

Viltbuffén
Vilthandlarens viltpaté med cornichons och cumberlandsås
Vindelrökt älgstek
Ugnsstekt rådjursstek
Örtcrème
Höstens färger på gulbeta, polkabeta, vaxbönor och kantareller
Tre sorters viltkorv - hjort, ren och vildsvin
Rödvinsmarinerad och trancherat vildandsbröst
Rotfruktsgratäng alternativt potatissallad med senapsvinägrett
425kr/pp.

Höstbuffén
Laxröra som munsbit
Kallrökt renstek och älgkorv från Strömsund
Paté Richelieu(Inbakad fågelpaté med gåslever)med hemgjord lökmarmelad
Rosastekt rådjursinnanlår på bädd av ragu på trattkantarell och rostade rotfrukter och röktsidfläsk
Tupprulle fylld med ruccola och soltorkadtomat
Rödvinssås(serveras varm) eller örtcrème(serveras kall)
Höstsallad med rostad potatis och rotfrukter
425kr/pp.

Vinterbuffén
Rensteksröra på kavring
Toscanaskinka på bädd ruccola, getost, rödbetor samt rostade valnötter
Chiantisalami och tryffelsalami
Lammrostbiff rosastekt och med gremolata
Bjäremajskyckling bröst med picklade höstgrönsaker
Basilikacrème
Italiensk kronärtskockssallad med Norcheliana oliver från Sicilien
Ugnsbakad sparrispotatis med ostronskivling med dijonnaise
425kr/pp.

Villkor för samtliga bufféer
Priser per person
Minimi antal 10 personer
Beställning ska ske 3 dagar innan avhämtning.
Priser gäller för avhämtning i Söderhallarna
Avbeställning närmre än 24h utgår full debitering

Jul

Lulles jultallrik
Inlagd sill
Senapssill
Gravad lax med hovmästarsås
Gubbröra
Rensteksröra
Rådjurspaté med Cumberlandsås
Julskinka med honungssenap
Hemrullade köttbullar
Rödbetssallad
Cheddarost
Vörtbröd och smör
245kr per person

Villkor jultallrik
Priser per person
Minimi antal 1 person
Beställning ska ske 4 dagar innan avhämtning
Priser gäller för avhämtning i Söderhallarna
Avbeställning närmre än 24h utgår full debitering

Klassiskt julbord
Inlagd sill
Senapssill
Mumsbit med gubbröra på kavring
Gravad lax med hovmästarsås
Kokt potatis
Lantpaté med Cornichons och cumberlandsås
Kalvsylta
Lulles pastej
Smålandsring
Nibble Julskinka med honungssenap
Hemrullade köttbullar
Prinskorv
Janssons frestelse
Hemgjord rödkål
Rödbetssallad
Cheddarost
Vörtbröd och smör
395kr per person

Vilda julbord
Inlagd sill
Senapssill
Gravad lax med hovmästarsås
Kokt potatis
Rådjurspaté
Anklevermousse
Cornichons och cumberlandsås
Rökt Älgstek med pepparrotscrème
Kallrökt renkorv
”Obelixskinka”- Vildsvinsjulskinka med honungssenap
Rensteksröra munsbitar
Älgköttbullar
Vildsvins prinskorv
Janssons frestelse
Hemgjord rödkål
Rödbetssallad
Cheddarost
Vörtbröd och smör
455kr per person


Villkor för julbord

Priser per person
Minimi antal 6 personer
Beställning ska ske 4 dagar innan avhämtning
Priser gäller för avhämtning i Söderhallarna
Avbeställning närmre än 24h utgår full debitering

En godare jul med oss på Lulles - God jul önskar vi er!

Nyår

Champagnekompisar
Tre sorters snittar med rensteksröra, skagenröra, anklever
100kr/person

Meny 2018
Förrätt
Kalixlöjrom (30g) med toast, rödlök och smetana.

Varmrätt
Renkalvfilé eller Ankbröst
Rödvinsås smaksatt med anklever
Tryffepotatispuré, spetskålsragu med ostronskivling, steklök och syrade morötter

Efterrätt
Vanilj panna cotta med hjortronsylt
560kr/person

Sista beställningsdag lördagen 29/12, menyn gäller för avhämtning den 31/12 i viltbutiken - Söderhallarna.

Mårten gås

Priser kommer i oktober 2019.

.