Catering

Catering

Catering - för både vardag och fest

 

Lulles erbjuder välkomponerade och smakrika bufféer såväl som spännande luncher och middagar.

Ska ni ordna privat- eller företagsfest, kanske bröllop, dop, studentmottagning, representation eller något annat?

Ja, en fest är som en premiär. Därför är förberedelserna viktiga för att ni skall få en
lyckad upplevelse. Givetvis kan ni komma med egna förslag.

Vill ni ha lite genvägar hemma till er inköpta ”rådjursfilé” så kan ni beställa bara
såsen eller desserten för att underlätta.

Ring och rådgör med oss om din beställning!

Härliga höst!

Förrätt

Kallrökt renstek med pepparrotscrème och Västerbottenpaj - 110kr
Laxröra på färskost med smulad kavring - 110kr
Paté Richelieu med medaljong av gåslever och rödlöksmarmelad - 110kr
Rensteksröra på kavring toppad med semitorkad tomat - 110kr
Skagenröra på toast - 125kr
Jordärtskockssoppa med färsk tryffel, toppad med rökt renstek - 125kr

Villkor
Priser per person och för avhämtning i Söderhallen.
Minimum 6 personer.
Beställning senast tre dagar i förväg.

Varmrätt

Hjortfilé med rödvinssås av viltfond, svampragu med rotfrukter, smålök och stekt småpotatis - 350kr

Renkalvinnanlår med murkelsås, blomkålstimbal och råstekt potatis - 320kr

Rådjursstek med äpple och enbärsgräddsås, duchesspotatis och smörade haricots verts med finhackad rödlök - 300kr

Älgytterfilé med kantarellsås, västerbottenmuffin och frästa grönsaker - 300kr

Majskycklingfilé med kycklingvelouté, klyftpotatis och panche på säsongens grönsaker - 220kr

Lammentrecote, rödvinssås smaksatt med timjan och rosmarin, potatisgratäng samt tomat och rödlökssallad - 280kr

Kalvfilé med calvadossås, rostade rotfrukter och potatis samt baconlindad haricots verts - 350kr

Oxfilé provencale, rödvinssås, vitlökssmör, råstekt potatis och ugnsbakade tomater - 380kr

Villkor
Priser per person och för avhämtning i Söderhallen.
Minimum 6 personer.
Beställning senast tre dagar i förväg.

Grytor & tillbehör

Älggryta med rotfrukter och svamp - 150kr
Suovas gryta med kantareller - 180kr
Biff bourguignon - 150kr
Lammgryta med vitt vin och tomat - 150kr
Kalvgryta med höstsmaker - 150kr

Tillbehör
Potatispuré - 30kr
Västerbotten potatismuffin - 40kr
Råstekt potatis ”Provencale” - 40kr
Rotfruktsgratäng - 40kr
Potatisgratäng - 40kr
Vitlöksrostade rotfrukter - 40kr
Höstsallad med ostronskivling - 45kr
Rönnbärsgelé eller Svartvinbärsgelé - 30kr (Burk 155ml)
Rårörda lingon - 35kr (Burk 155ml)
Pressgurka - 35kr (Burk 155ml)
Syltade trattkantareller - 50kr (Burk 155ml)
Cocnacssyltade rönnbär - 65kr (Burk 155ml)

Villkor
Priser per person och för avhämtning i Söderhallen.
Minimum 6 personer.
Beställning senast tre dagar i förväg.

Dessert

Hjortron pannacotta - 65kr
Crème brûlé med färska hallon - 65kr
Choklad och blodapelsin pannacotta - 65kr
Tiramisu - 65kr
Liten choklad garnache i nubbeglas - 45kr
Liten vanilj pannacotta med havtornsglaze - 45kr

Villkor
Priser per person och för avhämtning i Söderhallen.
Minimum 6 personer.
Beställning senast tre dagar i förväg.

Kanapéer

Rensteksröra på kavring – 35kr
Laxröra på kavring - 35kr
Anklever på toast - 35kr
Kallröktrenstek på västerbottenpaj och pepparrotscème – 45kr
Pankofrittad kycklinglollipop med childressing - 35kr
Iberico Belotta på rostade brödsticks - 35kr

Villkor
Priser per person/styck och för avhämtning i Söderhallen.
Minimum 6 personer.
Beställning senast tre dagar i förväg.

.

Bufféer

Lulles klassiska vilda buffé
Rensteksröra på kavring
Kallrökt renstek från Strömsund
Rökt älgstek från Vindelälven
Kallrökt och lufttorkad renkorv och vildsvinskorv från Strömsund
Hemgjord rådjurspaté med cornichoner och egengjord cumberlandsås
Tupprulle fylld med soltorkadtomat och ruccola
Kronärtskockssallad med grön sparris
Potatisgratäng alt rostad potatissallad med rotfrukter och ostronskivling
Örtcreme
450kr/pp

Var lite vild
Rökt hjortstek från Småland
Kallrökt älgkorv från Strömsund
Vildsvinsmortadella från Stallarholmarna
Lufttorkad lomo – Linderrödsgris, Stallarholmarna
Fasanpaté med syltade trattkantareller och cornichoner
Rödvinsmarinerad björnfilé
Skogssvampsragu och grönsaker
Saltbakad potatis med dijonnaise
Ruccolasås
450kr/pp

Meat me at Lulles
Pulled vildsvinsliders med tryffelmajo
Sopressa och fänkålssalami
Toscanaskinka
Bresaola med parmesan, ruccola och pinjenötter
Cocktailmozzarellasallad
Italiensk kronärtskockssallad med örter, parmesan och vitlök
Majskyckling från Bjärehalvön med soltorkade tomater
Potatis och lökpaj
Örtsås
390kr/pp

Villkor för samtliga bufféer
Priser per person
Minimi antal 10 personer
Beställning ska ske 3 dagar innan avhämtning.
Priser gäller för avhämtning i Söderhallarna
Avbeställning närmre än 24h utgår full debitering

Jul

Info kommer i november 2019.

Nyår

Champagnekompisar
Tre sorters snittar med rensteksröra, skagenröra, anklever
100kr/person

Meny 2018
Förrätt
Kalixlöjrom (30g) med toast, rödlök och smetana.

Varmrätt
Renkalvfilé eller Ankbröst
Rödvinsås smaksatt med anklever
Tryffepotatispuré, spetskålsragu med ostronskivling, steklök och syrade morötter

Efterrätt
Vanilj panna cotta med hjortronsylt
560kr/person

Sista beställningsdag lördagen 29/12, menyn gäller för avhämtning den 31/12 i viltbutiken - Söderhallarna.

Mårten gås

Priser kommer i oktober 2019.

.