Catering

Catering

Catering - för både vardag och fest

 

Lulles erbjuder välkomponerade och smakrika bufféer såväl som spännande luncher och middagar.

Ska ni ordna privat- eller företagsfest, kanske bröllop, dop, studentmottagning, representation eller något annat?

Ja, en fest är som en premiär. Därför är förberedelserna viktiga för att ni skall få en
lyckad upplevelse. Givetvis kan ni komma med egna förslag.

Vill ni ha lite genvägar hemma till er inköpta ”rådjursfilé” så kan ni beställa bara
såsen eller desserten för att underlätta.

Ring och rådgör med oss om din beställning!

Äntligen är hösten på ingång!

Vilt, svamp & äpplen!

Välkomma till en färgstark höst.
Go Wild, Stay Wild!

Förrätt

Vänligen ring viltbutiken för att prata med oss för att komponera ihop er meny , 08 644 86 96. Välkomna med er förfrågan!

Varmrätt

Varmrätt (Välj ett av nedanstående köttalternativ och en sås) 225kr/per person

Ox/rådjur/ren/hjort/älgfilé/Anka

Kantarellsås
Karl-Johansås
Murkelsås
Viltgräddsås
Rödvinsås
Apelsinsås

Komplettera gärna er varmrätt med potatis och grönsaker enligt nedan

Potatisval 35kr/per person
Duchessepotatis
Västerbottenmuffins
Potatisgratäng
Rotsaksgratäng
Råstektpotatis
Kulstektpotatis

Grönsaker 45kr/per person
Vitlöksrostade rotfrukter
Ostronskivlingragu med ugnsbakad schalottenlök
Karl-Johanssalladsragu med Harricot Verts
Harricot Verts sallad med balsamico
Ugnsrostade grönsaker

Dessert

Vänligen ring viltbutiken för att prata med oss för att komponera ihop er meny , 08 644 86 96. Välkomna med er förfrågan!

Kanapéer

Vänligen ring viltbutiken för att prata med oss för att komponera ihop er meny , 08 644 86 96. Välkomna med er förfrågan!

.

Bufféer

Viltbuffén
Vilthandlarens viltpaté med cornichons och cumberlandsås
Vindelrökt älgstek
Ugnsstekt rådjursstek
Örtcrème
Höstens färger på gulbeta, polkabeta, vaxbönor och kantareller
Tre sorters viltkorv - hjort, ren och vildsvin
Rödvinsmarinerad och trancherat vildandsbröst
Rotfruktsgratäng alternativt potatissallad med senapsvinägrett
425kr/pp.

Höstbuffén
Laxröra som munsbit
Kallrökt renstek och älgkorv från Strömsund
Paté Richelieu(Inbakad fågelpaté med gåslever)med hemgjord lökmarmelad
Rosastekt rådjursinnanlår på bädd av ragu på trattkantarell och rostade rotfrukter och röktsidfläsk
Tupprulle fylld med ruccola och soltorkadtomat
Rödvinssås(serveras varm) eller örtcrème(serveras kall)
Höstsallad med rostad potatis och rotfrukter
425kr/pp.

Vinterbuffén
Rensteksröra på kavring
Toscanaskinka på bädd ruccola, getost, rödbetor samt rostade valnötter
Chiantisalami och tryffelsalami
Lammrostbiff rosastekt och med gremolata
Bjäremajskyckling bröst med picklade höstgrönsaker
Basilikacrème
Italiensk kronärtskockssallad med Norcheliana oliver från Sicilien
Ugnsbakad sparrispotatis med ostronskivling med dijonnaise
425kr/pp.

Villkor för samtliga bufféer
Priser per person
Minimi antal 10 personer
Beställning ska ske 3 dagar innan avhämtning.
Priser gäller för avhämtning i Söderhallarna
Avbeställning närmre än 24h utgår full debitering

Jul

Info kommer i november 2018.

Nyår

Info kommer i november 2018.

Mårten gås

Mårten Gås
Överraska med en gåsmiddag!

Inför Mårten gås förser vi er med färsk gås, hemlagad svartsoppa, kråskorv, rödkål och skånsk äppelkaka på traditionellt vis.

Komplett gåsmiddag
390kr
-Svartsoppa med kråskorv
-Stekt gåsbröst trancherat med gåssås, rödkål, kulpotatis och äpple/katrinplommon
-Skånsk äppelkaka med vaniljsås

Svartsoppa med kråskorv
90kr
Alt, Trattkantarellsoppa

Varmrätt utan potatis
210kr

Varmrätt med potatis
240kr

Äppelkaka med vaniljsås
60kr

Helstekt gås, trancherad
Vikt + 600kr stektillägg per gås

Villkor
Priserna per person
Priser gäller för avhämtning i Söderhallarna
Vid avbokning närmare än 24 timmar debiteras 100% av priset

.